CZAS PRACY

Usuwanie czasu pracy

1. Z kokpitu po lewej stronie wybierz zakładkę Kalendarze.

2. Z listy wybierz pracownika, którego czas pracy chcesz edytować i wciśnij ikonę zegara.

3. Z kalendarza wybierz wpis czasu pracy, który chcesz usunąć.

4. Aby usuną wpis czasu pracy wciśnij ikonę kosza w prawym dolnym rogu.

5. Potwierdź usunięcie wpisu czasu pracy klikając Yes. Wpis czasu pracy zostanie usunięty automatycznie na zawsze.

6. Anuluj usunięcie wpisu czasu pracy wciskając Cancel.