USUWANIE

WŁASNEJ DOKUMENTACJI

  1. Z kokpitu po lewej stronie wejdź w zakładkę Projekty i wybierz opcję Bieżące.

2. Wybierz projekt, do którego chcesz dodać swoją dokumentację i naciśnij ikonę Pliki.

3. Wybierz plik, który chcesz pobrać na komputer i wciśnij ikonę kosza.

4. Potwierdź usunięcie pliku wciskając Yes. Plik automatycznie zostanie usunięty na zawsze.

5. Anuluj usunięcie pliku wciskając Cancel.